Pravilnik i uslovi korišćenja

Sa njima naravno možete o svemu da pričate, i naravno da možete da vodite hot sms chat! Devojke su tu samo zbog vas, opustite se i započnite razgovor sa devojkom , tema ne mora da bude isključivo vezana za sex nego to moze biti neka vaša tema o kojoj bi vi rado popričali.
Cena je 50 din + pdv za poruku.

Servis je POTPUNO anoniman, sve devojke na chatu su punoletne. Sajt je isključivo za punoletne osobe, ukoliko ste maloletni, napustite sajt!
Ukoliko imate nekih nejasnoća, kontaktirajte nas putem telefona koji možete naći u tekstu o devojci.

Pravilnik i uslovi korišćenja SMS chat servisa.

Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima! Korišćenjem servisa korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata. Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu (fotografije, opisi, lični podaci), kao i prilikom dopisivanja sa animatorima ne moraju biti tačni.
Sa korisnicima SMS chata se dopisuju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru SMS chata.

U slučaju da korisnik želi da se odjavi sa SMS chat servisa, potrebno je da nas kontaktira putem kontakt forme, i pošalje broj telefona na koji ne želi više da dobija poruke.

Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Ukoliko ne želite više da primate dopisivanje sms poruke od devojaka i žena prijavljenih na ovom sajtu, ukucajte u sms poruci STOP KG i pošaljite na broj 6292.
Chat je virtualno-zabavnog karaktera!